Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-07@14:03:32 GMT

جایی برای شما در جام جهانی نیست!

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۹۶۸۷۴

جایی برای شما در جام جهانی نیست!

جز تیم ملی ایران در تاریخ فوتبال دو تیم دیگر قبل از جام جهانی سر مربی خود را اخراج کرده‌اند.

به گزارش ایران اکونومیست و به نقل از خبرآنلاین، کار دراگان اسکوچیچ با تیم ملی فوتبال ایران ظاهرا به ایستگاه پایانی رسیده و بعد از نظر کمیته فنی فدراسیون فوتبال مبنی بر برکناری او از هدایت تیم ملی با تایید این تصمیم در هیات‌رئیسه فدراسیون فوتبال، برکناری اسکوچیچ رسما اعلام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اتفاقی که برای دراگان اسکوچیچ بعد از صعود به جام جهانی ۲۰۲۲ قطر افتاد، شبیه به اتفاقی است که قبل از جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه برای تومیسلاو ایویچ فقید رخ داد. بعد از صعود تیم ملی همراه با والدیر ویرا به جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه در شب دراماتیک ملبورن، ویرا از کار برکنار شد و یک مربی شناخته‌شده (ایویچ) هدایت تیم ملی را بر عهده گرفت. به جز تیم ملی ایران در تاریخ فوتبال دو تیم دیگر هم بودند که قبل از جام جهانی سر مربی خود را اخراج کردند که با هم به بررسی آنها می‌پردازیم.

لوپتگی؛ اسپانیا (جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه)

فدراسیون فوتبال اسپانیا یک روز مانده به آغاز جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه، یولن لوپتگی، سرمربی این تیم را اخراج کرد. باشگاه رئال مادرید دو روز قبل از شروع جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه به صورت رسمی اعلام کرد که لوپتگی پیشنهاد مربی‌گری این تیم را به مدت سه سال پذیرفته تا جایگزین زین‌الدین زیدان شود. فدراسیون فوتبال اسپانیا در بیانیه‌ای گفت که تنها پنج دقیقه قبل از اعلام خبر پیوستن او به رئال، از این ماجرا مطلع شده است و به دلیل بی‌اطلاع گذاشتن فدراسیون از این تصمیم، یولن لوپیتگی ۵۱ ساله را اخراج کرده است. بنا بر اعلام فدراسیون فوتبال اسپانیا فرناندو هیرو، ستاره سابق و مدیر فنی تیم ملی این کشور، مربی‌گری اسپانیا را در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه بر عهده گرفت.

هلیل‌هودزیچ؛ ژاپن (جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه)

اتحادیه فوتبال ژاپن سال ۲۰۱۸ در فصاله دو ماه تا شروع بازی‌های جام جهانی، وحید هلیل‌هودزیچ، سرمربی این تیم را برکنار کرد. بعد از او آکیرا نیشینو روی نیمکت سامورایی‌ها نشست. هلیل‌هودزیچ تابستان ۲۰۱۵ هدایت ژاپن را بر عهده گرفت و برای ششمین بار این تیم را به جام جهانی رساند. آنها در مرحله مقدماتی، بالاتر از عربستان سعودی و استرالیا، صدرنشین گروه بودند. با این حال، فشارها بر سرمربی ۶۵ساله پس از تساوی مقابل مالی و شکست مقابل اوکراین در دیدارهای دوستانه باعث شد تا در نهایت او از هدایت آبی‌ها کنار گذاشته شود.

برت فان‌مارویک؛ عربستان سعودی (جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه)

پس از صعود عربستان به جام جهانی مسئولان فدراسیون فوتبال این کشور تصمیم به برکناری برت فان‌مارویک هلندی گرفتند و ادگاردو بائوزا، سرمربی سابق تیم‌های ملی امارات و آرژانتین را جانشین او کردند. جالب اینکه عمر حضور بائوزا هم بیشتر از دو ماه نشد و او پس از تنها سه بازی و دو شکست از کار برکنار شد. خوان آنتونیو پیزی هموطن بائوزا، سرمربی بعدی عربستانی‌ها بود که در جام جهانی هم هدایت این تیم را بر عهده داشت. آنها با سرمربیگری پیزی در جام جهانی دو شکست مقابل روسیه و اروگوئه و یک برد مقابل مصر کسب کردند. شکست پنج بر صفر عربستان مقابل روسیه در بازی افتتاحیه یکی از تلخ‌ترین تجربه‌های این تیم در تاریخ این مسابقات است.

تومیسلاو ایویچ؛ ایران (جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه)

ایویچ که کمتر از یک‌ سال فرصت داشت تا تیم ملی را برای جام جهانی آماده کند، تاثیر به‌سزایی روی آن تیم که در جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه حاضر و موفق شد اولین برد تاریخ فوتبال ایران در جام جهانی را به‌ دست آورد، داشت اما در فاصله کمتر از یک ماه تا آغاز جام جهانی از کار برکنار شد. ایران که برای برگزاری اردوی آماده‌سازی جهت حضور در جام جهانی به ایتالیا رفته بود، در یک بازی دوستانه مقابل رم با نتیجه هفت بر یک تن به شکست سنگینی داد؛ باختی که منجر به برکناری سرمربی شناخته‌شده تیم ملی شد. بعد از گذشت سال‌ها از اتفاق‌های آن روزهای تیم ملی همچنان گفته می‌شود برخی بازیکنان موافق برکناری ایویچ بودند؛ موضوعی که ثابت‌کردن آن سخت است.

دراگان اسکوچیچ؛ ایران (جام جهانی ۲۰۲۲ قطر)

۲۴ سال بعد از برکناری ایویچ، یک کروات دیگر که هدایت تیم ملی ایران را بر عهده داشت، از کار برکنار شد. دراگان اسکوچیچ هم درست مانند ایویچ فقید، با خواست برخی بازیکنان شانس نشستن روی نیمکت تیم ملی در جام جهانی را از دست داد؛ خواستی که علاوه بر بازیکنان، حامیان جدی‌ای هم در اطراف تیم داشت؛ حامیانی که در ظاهر و در رسانه‌ها موافق اسکوچیچ بودند اما شنیده می‌شود در جلسات کمیته فنی از او حمایت نکردند. تیم ملی ایران در سال ۱۹۹۸ و تیم ملی فعلی یک نام مشترک دارد؛ حمید استیلی، سرپرست تیم ملی. حال گفته می‌شود که سرمربی بعدی تیم ملی از گزینه‌های داخلی انتخاب خواهد شد و باید دید چه کسی به نیمکت تیم ملی ایران در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر خواهد رسید.»

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: جام جهانی ۲۰۲۲ قطر

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: جام جهانی ۲۰۲۲ قطر جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه جام جهانی ۲۰۲۲ قطر تیم ملی ایران فدراسیون فوتبال کار برکنار شد دراگان اسکوچیچ جام جهانی جام جهانی جام جهانی بر عهده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۹۶۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزریق خون جدید در فدراسیون دوومیدانی/کار خوب کاربلدها

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ علی طهایی در گفت وگویی درباره ثبت مسابقات قهرمانی کشوری دوومیدانی ایران در تقویم فدراسیون جهانی، اظهار کرد: برای کسب امتیاز باید تقویم سالیانه ایران را در فدراسیون جهانی ثبت می کردیم تا مسابقات ما رسمیت داشته باشد. سیستم تقویم جهانی به این صورت است که هر ورزشکاری یک امتیاز دارد و نتایج را معمولا براساس 5 مسابقه و بالاترین رتبه ای که در طول سال کسب کرده است، محاسبه می کنند. این امتیاز برمبنای رنکینگی است که در مسابقه به دست می‌آورند و در آن مسابقه شرکت کرده اند.
وی افزود: این رنکینگ ها به این صورت است که از بالاترین رده یعنی او دبل یو که شامل مسابقات قهرمانی جهان و المپیک است، آغاز می شود و 370 امتیاز دارد و بعد از آن مسابقات لیگ الماس و آسیایی و منطقه ای در رده های دی اف، جی اف و ای بی سی دی ای اف برگزار می شود.
مدیر روابط بین الملل عنوان کرد: مسابقات اف 15 امتیازی است و قهرمانی کشورها در رده ب قرار می گیرد و 100 امتیاز دارد. این سیستم رده بندی به این صورت است که از اول ژانویه سال 2023 فدراسیون جهانی اعلام کرد اگر مسابقه ای در تقویم جهانی ثبت نشود به تبع آن هیچکدام از نتایج ورزشکاران را نمی تواند ثبت کنند و این نتایج در نظر گرفته نمی شوند.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه 6 ورزشکار شانس کسب سهمیه المپیک دارند و مدت زمان محدودی تا المپیک در پیش داریم، این ورزشکاران مجبور بودند تا در مسابقات مختلف شرکت کنند و امتیاز خود را ارتقاء دهند. برای شخص دکتر مطیعی سرپرست فدراسیون و دکتر معتمدی دبیر کل فدراسیون این موضوع به دغدغه تبدیل شده بود که چرا مسابقات قهرمانی کشور ایران 100 امتیاز دارد و با شروع سال میلادی که زمان ثبت آن بود در تقویم جهانی ثبت نشده است اما با پیگیری های فدراسیون وقت و رایزنی با فدراسیون جهانی، مسابقات قهرمانی کشور زنان که در 27 و 28 خرداد و مردان که در 7 و 8 تیر برگزار می شود،در تقویم فدراسیون جهانی ثبت شد.
طهایی گفت: خداراشکر این موضوع مورد تایید فدراسیون جهانی قرار گرفته‌ است تا بتوانیم در مدت زمان مقتضی مسابقات را برگزار کنیم و رکورد این رقابت ها را ثبت و امتیاز آن برای کسب سهمیه استفاده شود.

257 251

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903401

دیگر خبرها

  • دعوت از تیم ملی فوتسال برزیل برای حضور در ایران
  • دعوت از تیم ملی فوتسال برزیل برای حضور از ایران
  • وعده مهدی تاج؛ از فصل آینده هر تماشاگر با کد ملی روی صندلی خودش می نشیند!
  • ثبت تقویم مسابقات کشوری دوومیدانی ایران در فدراسیون جهانی 
  • ثبت تقویم مسابقات کشوری دوومیدانی ایران در فدراسیون جهانی
  • تزریق خون جدید در فدراسیون دوومیدانی/کار خوب کاربلدها
  • ۷ داور از ایران در سمینار داوران نخبه فوتبال آسیا
  • جام جهانی تیراندازی| نکونام از صعود به فینال بازماند
  • اقدام عجیب خودی‌هاعلیه ژیمناستیک/وطن‌فروشی منفعت طلب‌ها
  • اقدام عجیب خودی‌ها علیه ژیمناستیک/ اعتراض به سهمیه المپیک ایران!